reneegranzier.reismee.nl

Xela

¡Hola!

Even een kort berichtje. Ik ben vandaag aangekomen in Xela, vanochtend mocht ik om 5 uur opstaan omdat ik om half 6 werd opgehaald, om vervolgeng nog zoiets een uur door Antigua rond te rijden omdat er nog meer mensen naar Xela wilden.. haha. Uiteindelijk hebben we zo ongeveer 2,5 uur gereden, waarna ik rond 9 uur in mn nieuwe gastgezin aankwam. Twee familieleden heb ik al mogen ontmoeten, de moeder elina, zij is echt heel aardig, en de jongste van de fam, ricardo, hij is 3 jaar oud en heel schattig! Het huis is best wel oke, ik slaap helemaal boven (er zijn 3 etages). Vanmiddag ben ik wat gaan eten in t centrum, in t restaurant waar ik zat kwam ik 3 meisjes tegen die ik eerder al op school had gezien. dus daarmee een beetje aan de praat geraakt, blijkt dat een van hun voor mij in het zelfde gastgezin heeft gezeten... hoe toevallig!! Ze hebben me een beetje de stad laten zien, de belangrijkste bars hier weet ik nu dus al te liggen.. hahah.

Afgelopen zaterdag heb ik met anne, Karl, trent en zijn familie die vulkaan pacaya beklommen! was een mooie tocht en eenmaal boven aangekomen( ofja niet helemaal boven, want je kon niet tot de top) had je echt een heel mooi uitzicht!! Een van die zusjes van Trent heeft een hele tijd in belgie gewoont dus die kon belgisch praten, egt super grappig, want ze ziet egt uit alsof ze van hier komt en dan komt er opeens een heel zwaar belgisch accent!!! Savonds zijn we nog in antigua gaan stappen, was een geslaagde laatste avond in antigua.

Dat was t wel zn beetje, ik ga dalijk mn eerste maaltijd krijgen in dit gezin. Peta, het meisje wat daar voor mij zat, zei dat t allemaal maar heel weinig was dus ik ben benieuwd.

Kusjes,
Renee

@Yvonne, haha nee klopt ik moet nog steeds meer fotos plaatsen. Ik beloof dat ik dat deze week zal doen!! En ik heb inderdaad al guacamole gehad maar ik moet zeggen dat ik daar niet zn fan van ben! Ik had vandaag nog met mam geskypt, jullie hadden een goede vakantie gehad zei ze!?

@Pierre, ik had idd dagen waarop 24 uur te weinig was!haha. Ik heb ff 6 weekjes rust, geen atletiek hier. alhoewel ik hier op het kaartje een atletiekbaan heb gespot dus misschien dat ik even een blik ga werpen. Hoe is jullie vakantie?

Inge

Hoi Renée,
Het klinkt allemaal indrukwekkend. Ik moest even bijlezen en heb dit met enige jaloezie gedaan.
Zo te horen heb je het goed naar je zin en dat is het belangrijkste.
Geniet er van.
Groetjes

marlene Smeets

Hoi Renee

Ik heb je verslagen met plezier gelezen en vind dat je het goed doet daar in je eentje.